De best denkbare hypotheek

Bij het perfecte huis hoort de perfecte hypotheek. Daarbij staat voor ons de mens centraal, niet het product. Op welk punt van je leven ben je, welke maandlasten horen daarbij en hoe kan dat later eventueel nog aangepast worden? Is het slim om je rente 5, 10 of 20 jaar vast te zetten? Hoeveel wil je afgelost hebben van je hypotheek? Wil je je verzekeren en zo ja, wat is dan verstandig?

We kijken eerst naar wat het beste is voor jou en pas dan naar welke hypotheek of combinatie van hypotheekvormen dat dan doet. Nooit andersom. Zo ontstaat het perfecte maatwerk. Telkens weer.

Onafhankelijk advies

NEXTHome biedt dus maatwerkoplossingen in nieuwbouwhypotheken.

Onze Hypotheekspecialisten werken uitsluitend via het Best Buy-systeem. Uit een groot veld van binnen- en buitenlandse banken wordt, op grond van prijs/kwaliteit de beste aanbieding voor je gekozen.

Wij zoeken dus de bank die het beste bij jóu past. Zelf hebben wij daarin geen enkele voorkeur. Bij wie ben je zo min mogelijk kwijt in de maand? Dat is de vraag die centraal staat als we de perfecte hypotheek voor je hebben ontworpen. Het sponsoren van banken is namelijk niet onze hobby!